Hola Rodamons!

Hola Rodamons!

Després de donar mil voltes i un article, crec que començaré per explicar-vos la part més personal de Rodamons.

A finals del curs passat va començar la meva aventura d’emprenedoria, coneixent l’existència d’una cooperativa que feia visible el treball de les mares de dia. A partir d’aquella reunió i la visita d’una d’elles, em va fer pensar que potser seria possible començar un nou projecte de la seva mà, ja que en l’àmbit legal estaria coberta.

 

Estava temorosa i alerta, ja que era la primera vegada que m’arriscava a fer una cosa amb la probabilitat d’equivocar-me. Però qui ha dit que la vida no és això? Equivocar-se per aprendre, és divertit. En el meu cas no ha sigut possible, la majoria de vegades no m’ho he permès. Fins que va arribar l’oportunitat de Rodamons.

Rodamons és la meva essència, sóc jo, és el que significa per a mi la infància, la criança, el que els meus pares m’han inculcat. Hi ha pares que diuen que tinc un do, una connexió, algú que no es veu físicament amb la canalla. Crec que la meva part de nena fa que tingui aquesta connexió. La meva infància va ser molt feliç, i és el que vull que visquin els infants quan estan en mi. Simplement que puguin enfadar-se, equivocar-se, riure …, ser ells en tota la seva essència.

Els començaments no són fàcils, però si perseveres, tard o d’hora donen els seus fruits. A vegades, em sorprenc pensant lo perseverant que va ser pel meu pare crear el seu propi negoci i jo, com ell, vull seguir els seus passos. Sempre no serà camí de roses; però, que és la vida, sinó una aventura? Gaudim de cada pas, de cada caiguda, de cada alegria… Perquè n’estic convençuda de què aprendrem coses.

Rodamons és en essència, viure l’aquí i l’ara; compartir amb les famílies neguits, alegries, dubtes, vivències. Poder fruir i compartir entre tots el que ens dóna la vida; el dia a dia. Dins i fora de la llar, però sobretot fora, perquè no hi ha res més bonic que tenir experiències. Experiència de viure les estacions, el dia i la nit, i sobretot l’experiència de ser nen en tots els seus àmbits.

Añadir a Favorito(0)

About the author

vicky.magaña administrator

Deja un comentario