Days
Hours
Minutes
Seconds

Els nostres tallers pedagògics

Xerrades Pedagògiques

Oferim xerrades pedagògiques a les families de ElsRodamons amb l'objectiu d'ajudar amb el creixement dels infants a l'entorn familiar.

Compartim moments

Volem fomentar reunions entre les families de ElsRodamons per poder compartir les seves preocupacions i generar recolzament mutu.

Tallers educatius

No només volem oferir informació, volem ensenyar a crear joguines i eines educatives per extendre a la llar l'educació iniciada a ElsRodamons

Creem comunitat Rodamons

Les nostres xerrades mensuals són el punt de trobada per, a més de parlar de temàtiques relevants, crear un forum per compartir problemes del dia a dia.

Calendari 2021-2022

A continuació us mostrem les alternatives d’activitats per aquest curs:

Amb el suport de:
mare de dia terrassa els rodamons

Sobre Nebulae

Nebulae és un espai per crèixer, jugar, relacionar-se i apendre de forma divertida, respectuosa, activa, lliure, creativa i sana.

Què farem?

A través de nebulae proposem a les families realitzar tallers mensuals d’experimentació de forma conjunta amb els més petits per tal de fomentar amb un entorn molt creatiu l’autoaprenentatge i l’autodescobriment.

Amb el suport de:

Espai de Música

Amb els nostres músics compartirem històries cantades que desenvoluparan la imaginació dels més petits.

Què farem a música?

De forma mensual tindrem les seves visites per tal de realitzar a l’entorn de Rodamons els seus tallers musicals amb les families i els infants.

Amb el suport de:
mare de dia terrassa els rodamons

Ioga en Familia

Us oferim un taller per a les famílies i els seus petits (de 0 a 3 anys) on es poden iniciar al ioga. Aquesta activitat ajugadarà a trobar l’equilibri i l’armonia entre el sentir, pensar i actuar.

Ioga per a Embarassades

Amb aquest taller oferim una manera d’armonitzar els canvis tan físics com emocionals que s’experimenten durant l’embaràs a través de la pràctica del ioga.